Blog Nicolás S.A.

Descobrir el costat agrícola del Penedès amb la Ford Ranger

La Ford Ranger té les característiques necessàries per a realitzar les tasques pròpies de la vinya i al camp de manera còmoda. La seva potència, capacitat de càrrega i tracció fa que sigui un vehicle ideal per als terrenys agrícoles del Penedès i el Garraf. A Ford Nicolás ens agrada provar tots els vehicles per a poder explicar als clients les sensacions de la conducció en primera persona. És per aquest motiu que fa uns dies vam recórrer alguns indrets de l’Arboçar.

Una de les característiques més importants de la Ford Ranger és la seva capacitat de càrrega. Té capacitat de fins a 1.400 kg, pot remolcar fins a 3.500 kg. Així doncs, no hi haurà cap problema per a transportar qualsevol tipus de material: des de les caixes amb la collita, fins a eines per a tractar el camp.

Aquesta pick-up permet un ús toterreny intens, amb capacitats superiors a les d’un SUV. Destaca el seu motor dièsel molt potent de tots el vehicles d’aquests tipus de l’estat, amb un turbodièsel de 3,2 litres i 200 cavalls de potència.

El seu sistema de tracció total es pot connectar segons les necessitats del conductor. A més, té l’opció de reductora per a passar sense problemes per obstacles complicats als camins d’accés al camps de cultiu. I si trobem aigua en el nostre trajecte, la Ford Ranger pot fer front sense problemes a rius de fins a 880mm de profunditat.

A banda de les seves capacitats mecàniques sobre el terreny, la Ford Ranger també està altament equipada amb tecnologia d’última generació. És la pick-up amb més assistències a la conducció, comparables a les d’un turisme. Destaca la seva càmera posterior de gran ajuda en un vehicle de 5,36m d’allargada, així com els sensors d’aparcament i ESP de sèrie amb control de remolc.

La Ford Ranger és una eina imprescindible per a les tasques al camp!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer estadístiques del comportament dels usuaris en aquest lloc web i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre cookies aquí ×