Blog Nicolás S.A.

Conducció i baixes temperatures. Què cal tenir en compte?

Les baixes temperatures no ens volen deixar. Per a evitar riscos en la teva seguretat a la carretera i gaudir dels trajectes al volant, des de Ford Nicolás us hem dedicat una segona part de consells per a l’estació més gèlida de l’any!

Un dels aspectes claus, sobretot si ens movem per zones on les temperatures se situen a la part baixa del termòmetre, és comprovar l’estat del líquid refrigerant. Aquest component és a la vegada anticongelant fins a determinada temperatura. Si el seu color comença a ser translúcid o brut, és senyal de que s’ha deteriorat i la seva capacitat d’anticongelant s’ha rebaixat. A Ford Motorcraft trobareu l’assistència tècnica per a resoldre qualsevol qüestió.

Les baixes temperatures no només afecten a aquest component, sinó a tots els fluids del vehicle. És per aquest motiu que us recomanem que cada matí al posar en marxa el cotxe, espereu uns minuts per a que el motor i els seus líquids principals arribin a una temperatura òptima i evitar que les baixes temperatures malmetin les peces mòbils del motor.

Aquesta també és una època on fer una visita al nostre taller és especialment important per a mantenir en bones condicions el sistema d’aire condicionat. A més de mantenir una bona temperatura dins del vehicle, també ajuda a evaporar el baf de les llunes del cotxe.

I si les condicions meteorològiques fan que el teu automòbil es llevi amb els vidres glaçats, a Ford Motorcraft posem a la teva disponibilitat els accessoris més necessaris per a l’hivern.

Que res t’aturi durant l’època més freda de l’any!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer estadístiques del comportament dels usuaris en aquest lloc web i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre cookies aquí ×