Tornar

Recomanacions per a conduir de nit

Segons la DGT, a partir de la posta de sol fins l’alba és la franja horària on es concentren menys accidents, però les conseqüències d’aquests acaben sent més greus. Per a la conducció nocturna és recomanable prestar més atenció a les mesures de seguretat habituals. Des de Ford Nicolás, hem elaborat una petita recopilació de recomanacions per a garantir-te trajectes més segurs.

Reduir la velocitat

A mesura que es va fent fosc, es va reduint progressivament la visibilitat. A causa de la poca il·luminació, el temps de reacció del conductor es veu reduït. Per aquest motiu, el més idoni és no conduir al límit de la velocitat establerta, per anticipar-nos als perills que se’ns puguin presentar.

Fer parades

El conductor podria començar a patir símptomes de fatiga si porta conduint durant una estona llarga sense descansar. És recomanable fer parades curtes perquè es mogui, mengi i begui algun refresc (millor si és amb cafeïna). Aquestes petites accions faran incrementar la seva concentració al volant.

Visibilitat òptima

En el moment que va caient el sol ja és recomanable encendre les llums del vehicle. El nou Ford Fiesta s’encarregarà de facilitar-te a tot moment una bona il·luminació gràcies als seus sensors de llum de carretera automàtics. No obstant, cal tenir controlat constantment que el sistema de l’enllumenat del cotxe  funciona correctament, mantenir nets dins del possible els vidres, etc.

Intenta mantenir-te despert

Si el conductor va acompanyat mantenir conversa amb la resta dels seus companys pot ajudar a que es mantingui despert. En cas contrari, pot ser un bon moment per aprofitar el sistema B&O Play del nou Ford Fiesta per escoltar la teva música preferida ben alta, en una qualitat de so immillorable i gaudir del trajecte.

Descarregar arxiu amb més informació

Sol·licitar informació

Reservi la seva cita al taller

de la manera més fàcil

Sol·licitar cita ara

Ofertes

Ford Focus 1.0 Ecoboost S/S 92kW (125CV) ST-Line
Ford Focus 1.0 Ecoboost S/S 92kW (125CV) ST-Line
KM: 3 | Any 2018
17.900 € 16.900 € *PVP amb IVA inclòs
veure més
Ford Fiesta 1.1 Ti-VCT 63kW Trend 5p
Ford Fiesta 1.1 Ti-VCT 63kW Trend 5p
KM: 1 | Any 2017
13.700 € 12.700 € *PVP amb IVA inclòs
veure més
FORD MONDEO HYBRID Por 299 €/mes
FORD MONDEO HYBRID Por 299 €/mes
Ford Renting
veure més
Ford Kuga EcoBoost por 17.950€
Ford Kuga EcoBoost por 17.950€
Descubre más.
veure més
Llévate un Ford Focus totalmente equipado por 14.990€
Llévate un Ford Focus totalmente equipado por 14.990€
Promoción Fin de Stock
veure més