Tornar

El Ford Mustang Hybrid arribarà als concessionaris el 2020

Els cotxes híbrids i elèctrics ocupen cada vegada més l'actualitat del motor. Preservar el medi ambient és també una de les prioritats de Ford. La marca aposta decididament per l'electrificació i ho fa anunciant una notícia bomba: el 2020 arribarà als concessionaris el Ford Mustang Hybrid.

Aquest anunci se suma a l'aposta que Ford està fent per a incorporar nous models de cotxes elèctrics, híbrids i de conducció autònoma. Un projecte que suma 700 milions de dòlars fins ara, i una invesió prevista de 4.500 milions.

Aquesta estratègia inclouran també altres models d'híbrids com el Ford F-150 Hybrid i una Ford Transit Custom híbrida i endollable.

Però... Què són els cotxes híbrids?

Segur que n'heu sentit molt a parlar. Una combinació entre energia elèctrica i fòssil?

Els cotxes híbrids es caracteritzen per ser vehícles que utilitzen aquests dos tipus d'energies. La seva principal avantatge respecte als cotxes que només utilitzen el combustible fòssil (com la gasolina o el diesel), és la disminució de les emissions de gasos contaminants a l'atmosfera. Un dels altres aspectes positius és que permet mantenir un bon rendiment.

Actualment la seva autonomia és superior als dels cotxes elèctrics i el temps de la seva recàrrega és igual al necessari per a omplir un depòsit.

Quins avantatges té un cotxe híbrid?

Em parlat de major eficàcia en el consum de combustible fòssil, d'una major autonomia i d'una recàrrega més ràpida que els cotxes elèctrics. Però els aspectes positius no acaben aquí.

El seu motor és molt més silenciós que el convencional, cosa que redueix la contaminació acústica, especialment a les ciutats on el trànsit és intens. És en els escenaris urbanites on desplega el seu major potencial. Els cotxes híbrids són una de les millors opcions per a realizar recorreguts curts (aquest tipus de circuits és on es produeix el major consum de combustible). En aquests casos, el vehícle només utilitza el motor elèctric.

Descarregar arxiu amb més informació

Sol·licitar informació

Reservi la seva cita al taller

de la manera més fàcil

Sol·licitar cita ara

Ofertes

Ford Fiesta 1250 GASOLINA
Ford Fiesta 1250 GASOLINA
KM: 10.819 | Any 2017
10.800 € 9.900 € *PVP amb IVA inclòs
veure més
Ford Fiesta 1.1 Ti-VCT 63kW Trend 5p
Ford Fiesta 1.1 Ti-VCT 63kW Trend 5p
KM: 1 | Any 2017
14.500 € 13.500 € *PVP amb IVA inclòs
veure més
FORD MONDEO HYBRID Por 299 €/mes
FORD MONDEO HYBRID Por 299 €/mes
Ford Renting
veure més
Nuevo SUV Ford EcoSport por 13.990€
Nuevo SUV Ford EcoSport por 13.990€
Salvájemente urbano.
veure més
Nuevo Ford Fiesta Active por 109€/mes
Nuevo Ford Fiesta Active por 109€/mes
Vive cada momento. Vive Crossover de Ford.
veure més