Tornar

Posada a punt del teu Ford per a les vacances nadalenques

Abans de començar les vacances de Nadal i llançar-te a la carretera, visita el teu taller Ford Motorcraft més proper. Des del nostre blog, et donem alguns consells sobre on s’ha de posar especialment l’atenció, per a que els teus trajectes siguin segurs i tranquils.

Un dels principals aspectes que s’ha de tenir en compte és l’estat dels pneumàtics del teu Ford. El fred, la pluja, el gel o la neu, provoquen que l’adherència no pugui ser la desitjada. Per a evitar riscos, revisa el seu estat. Legalment el dibuix dels pneumàtics han de tenir un mínim de 1,6 centímetres. Una forma fàcil i ràpida de saber-ho, és utilitzant una moneda de 1 o 2 euros. La seva vora daurada ha de quedar coberta per la goma del pneumàtica. Si durant aquests mesos circules habitualment per zones amb inclemències meteorològiques, escull pneumàtics d’hivern.

 

En aquesta estació tenim menys hores de llum natural. A més la boira, la pluja o la neu dificultaran la visibilitat. Per això, les llums del teu vehicle són les protagonistes. El kit de llums diürnes LED és una de les millors solucions. En tema de visibilitat, l’estat de les escombretes també influeix. Des de Ford Motorcraft et recomanem canviar-les cada any, per a escombrar l’aigua, el fang o la neu correctament.

Visita el teu taller Ford Motorcraft per a comprovar el nivell de la bateria, ja que en aquesta època fa un esforç extra y els canvis bruscos de temperatura poden fer que es descarregui. Controla també els nivells dels líquids anticongelants i de frens, i el nivell d’oli. El manteniment Motorcraft inclou canvi d’oli, filtres d’oli i aire, y revisió dels principals punts de seguretat.

Un altre dels aspectes a tenir en compte és el sistema de calefacció. Imprescindible per a no passar fred durant els nostres trajectes d’hivern, també és bàsic per a evitar que s’entelin els vidres. Per això cal comprovar el bon estat dels filtres, les llunetes tèrmiques i el sistema de calefacció.

 

 

Sol·licitar informació

Reservi la seva cita al taller

de la manera més fàcil

Sol·licitar cita ara

Ofertes

Ford Fiesta 1250 GASOLINA
Ford Fiesta 1250 GASOLINA
KM: 11.101 | Any 2017
10.800 € 9.900 € *PVP amb IVA inclòs
veure més
Ford Fiesta 1.5 TDCi 63kW Titanium 5p
Ford Fiesta 1.5 TDCi 63kW Titanium 5p
KM: 1 | Any 2018
15.900 € 14.900 € *PVP amb IVA inclòs
veure més
FORD MONDEO HYBRID Por 299 €/mes
FORD MONDEO HYBRID Por 299 €/mes
Ford Renting
veure més
Nuevo Ford Fiesta Active por 109€/mes
Nuevo Ford Fiesta Active por 109€/mes
Vive cada momento. Vive Crossover de Ford.
veure més
Llévate un Ford Focus totalmente equipado por 14.990€
Llévate un Ford Focus totalmente equipado por 14.990€
Promoción Fin de Stock
veure més