Tornar

Consells per a fer viatges llargs per carretera aquestes vacances

Els espanyols acostumen a desplaçar-se una mitjana de 500 quilòmetres per a arribar al destí escollit de les seves vacances. Si tries viatjar amb cotxe, et donem uns quants consells perquè puguis afrontar més fàcilment aquests viatges tant llargs.  

Estigues preparat

Repassa que ja tens tot l’equipatge a punt per a carregar al cotxe, no et deixis res!

Comprova els pneumàtics abans de sortir

Revisa que no estiguin en mal estat: absència de bonys, talls, perforacions, etc. ni que estiguin massa desgastats. També, és adequat comprovar la pressió que marca el fabricant. A Ford Nicolás t’oferim una amplia gamma de pneumàtics per a garantir la teva seguretat i, a la vegada, l’eficiència del consum del teu vehicle. La nostra secció Ford Motorcraft inclou el muntatge, l’equilibrat i les vàlvules.

Estigues descansat

El conductor ha d’haver descansat i haver-se alimentat bé abans d’agafar el cotxe perquè cap situació adversa de trànsit l’agafi desprevingut. Si la resta de passatgers també han descansat bé, ajudarà a que l’ambient de conducció sigui més favorable i amb absència d’estrès. 

Pensa una bona ruta

Planifica el trajecte que s’adeqüi més a les teves necessitats: trajecte més curt, peatges o carreteres secundàries, etc. Tampoc oblidis de marcar diversos punts per a fer possibles parades. 

Conduir per trams

És molt recomanable conduir per trams quan es tracta de viatges llargs, de manera que fer una parada en intervals de cada 2 hores ajudarà a la concentració del conductor. A més a més, és important que es vagin fent àpats lleugers i beure aigua amb abundància per a mantenir la ment fresca.

El sistema d’alerta al conductor dels models Ford, fa un control constant del comportament de la persona que porta el cotxe per a detectar qualsevol canvi que pugui estar motivat per la fatiga. Aquesta tecnologia ha guanyat el prestigiós Premi de Seguretat Avançada Euro NCAP.

Conduir per torns

En mesura del que sigui possible, és molt recomanable trobar un company de conducció per a fer torns fins arribar a la destinació. Afavorirà al descans i la concentració del conductor. A més a més, utilitzar serveis com el Control de Creuer amb Limitador de Velocitat Ajustable farà més fàcil el trajecte i afavorirà a la reducció del consum de combustible.

Els vehicles Ford t’ofereixen la tecnologia més avantguardista del sector per a que la conducció sigui el més còmode i fàcil possible. Sigui quina sigui la destinació de les teves vacances, gaudeix del trajecte!

Descarregar arxiu amb més informació

Sol·licitar informació

Reservi la seva cita al taller

de la manera més fàcil

Sol·licitar cita ara

Ofertes

Ford Fiesta 1250 GASOLINA
Ford Fiesta 1250 GASOLINA
KM: 11.101 | Any 2017
10.800 € 9.900 € *PVP amb IVA inclòs
veure més
Ford Fiesta 1250 GASOLINA
Ford Fiesta 1250 GASOLINA
KM: 11.129 | Any 2017
10.800 € 9.900 € *PVP amb IVA inclòs
veure més
FORD MONDEO HYBRID Por 299 €/mes
FORD MONDEO HYBRID Por 299 €/mes
Ford Renting
veure més
Ford Kuga EcoBoost por 17.950€
Ford Kuga EcoBoost por 17.950€
Descubre más.
veure més
Nueva Ford Transit Custom desde 185€/mes
Nueva Ford Transit Custom desde 185€/mes
Haz crecer tu reputación.
veure més