Tornar

Conducció i baixes temperatures. Què cal tenir en compte?

Les baixes temperatures no ens volen deixar. Per a evitar riscos en la teva seguretat a la carretera i gaudir dels trajectes al volant, des de Ford Nicolás us hem dedicat una segona part de consells per a l’estació més gèlida de l’any!

Un dels aspectes claus, sobretot si ens movem per zones on les temperatures se situen a la part baixa del termòmetre, és comprovar l’estat del líquid refrigerant. Aquest component és a la vegada anticongelant fins a determinada temperatura. Si el seu color comença a ser translúcid o brut, és senyal de que s’ha deteriorat i la seva capacitat d’anticongelant s’ha rebaixat. A Ford Motorcraft trobareu l’assistència tècnica per a resoldre qualsevol qüestió.

Les baixes temperatures no només afecten a aquest component, sinó a tots els fluids del vehicle. És per aquest motiu que us recomanem que cada matí al posar en marxa el cotxe, espereu uns minuts per a que el motor i els seus líquids principals arribin a una temperatura òptima i evitar que les baixes temperatures malmetin les peces mòbils del motor.

Aquesta també és una època on fer una visita al nostre taller és especialment important per a mantenir en bones condicions el sistema d’aire condicionat. A més de mantenir una bona temperatura dins del vehicle, també ajuda a evaporar el baf de les llunes del cotxe.

I si les condicions meteorològiques fan que el teu automòbil es llevi amb els vidres glaçats, a Ford Motorcraft posem a la teva disponibilitat els accessoris més necessaris per a l’hivern.

Que res t’aturi durant l’època més freda de l’any!

Sol·licitar informació

Reservi la seva cita al taller

de la manera més fàcil

Sol·licitar cita ara

Ofertes

Ford Transit Courier Van 1.5 TDCi Trend
Ford Transit Courier Van 1.5 TDCi Trend
KM: 3 | Any 2018
13.100 € 12.100 € *PVP amb IVA inclòs
veure més
Ford Focus 1.5 TDCi E6 88kW (120CV) Trend+
Ford Focus 1.5 TDCi E6 88kW (120CV) Trend+
KM: 1 | Any 2018
17.100 € 16.500 € *PVP amb IVA inclòs
veure més
FORD MONDEO HYBRID Por 299 €/mes
FORD MONDEO HYBRID Por 299 €/mes
Ford Renting
veure més
Nuevo Ford Fiesta Active por 109€/mes
Nuevo Ford Fiesta Active por 109€/mes
Vive cada momento. Vive Crossover de Ford.
veure més
Ford Kuga EcoBoost por 17.950€
Ford Kuga EcoBoost por 17.950€
Descubre más.
veure més