Autorització per a recopilar i tractar dades de caràcter personal

En compliment de la llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal i disposicions complementàries. Vostè ens autoritza expressament a que les seves dades siguin incloses en el fitxer de dades de Nicolás S.A. Amb domicili social a Ctera. Tarragona 135. 08720 Vilafranca del Penedés, Barcelona. , i CIF A08552911. Vostè, en qualsevol moment pot oposar-se, accedir, rectificar i cancel·lar aquestes dades si així ho desitja mitjançant una comunicació per escrit a l’adreça de correu electrònic 26c63776f6742706b65716e63752f7563306775. O fax .

Les seves dades rebran tractament secret i confidencial per part de Nicolás S.A. , que adoptarà per a tal efecte les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat..

Nicolás S.A. no utilitzarà en ningú cas les dades posades a la seva disposició per l’usuari per preservar serveis a tercers o per aconseguir una utilitat pròpia, sinó únicament per donar a l’usuari els serveis sol·licitats..

En aquest sentit, i de conformitat amb l’anterior, vostè autoritza a Nicolás S.A. a recpatar les seves dades personals a través d’aquesta web. .


Autorització per a l’enviament de comunicacions comercials

Per la present clàusula l’usuari dóna el seu consentiment a Nicolás S.A. per a que pugui procedir al enviament al client de comunicacions comercials publicitàries i promocionals per correu electrònic, fax o per altres mitjans de comunicació electrònica equivalents, les dades seran utilitzades per dur a terme les comunicacions. No obstant, l’informem que podrà revocar el consentiment, a cada comunicat comercial o publicitari que se li faci arribar, i en qualsevol moment, mitjançant notificació a la següent direcció : Ctera. Tarragona 135. 08720 Vilafranca del Penedés, Barcelona..

En aquest sentit i de conformitat amb l’anterior. Vostè autoritza a Nicolás S.A. a enviar-li comunicacions comercials..

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per fer estadístiques del comportament dels usuaris en aquest lloc web i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació sobre cookies aquí ×